Dakdekker

 

 

Dakdekker Hendrik ido Ambacht

Dakbedekking voor iedereen bij Addink uit Hendrik Ido Ambacht

Zoekt u dakbedekking van hoge kwaliteit van een dakdekker met een grote groep tevreden klanten? Addink Dakdekking uit Hendrik ido Ambacht is het adres dat u zoekt. Wij kunnen u van dienst zijn met het vernieuwen van het schuurdak, dakkapel, garagedak, woningdak of een aanbouw.
Wij zijn uw specialist in de dakbedekking en vernieuwen bijvoorbeeld boeiboorden, lood en dakranden. Wilt u een totaal nieuw dak, of wilt u de dakbedekking goed laten nakijken.

onderhouden? U kunt zowel als particulier, VvE, woningbouw, bedrijf of gemeente bij ons terecht.

dakdekker

verdiepte hemelwaterafvoer

Jarenlange ervaring met dakdekkers werkzaamheden

Addink Dakbedekking uit Hendrik ido Ambacht beschikt over een uitgebreide ervaring met dakbedekking. Wij zorgen als de dakdekker uit Hendrik ido Ambacht al jaren voor kwaliteit op het dak. Wij zorgen voor een waterdicht geheel, zowel binnen de nieuwbouw als met het oog op renovatie. De rollen dakbedekking waar we mee werken bestaan bovendien voor 15% uit gerecycled materiaal, en na een renovatie kunnen de verwijderde materialen zelfs 100% gerecycled worden. Op die manier dragen we met de dakbedekking graag ons steentje bij aan het milieu.

Dakdekker met de juiste materialen

Dakbedekking Hendrik ido Ambacht dakdekker met dakmaterialen van uitstekende kwaliteit.
Alle rollen APP of SBS dakbedekking zijn voorzien van het KOMO-attest certificaat. U kunt daardoor rekenen op dakbedekking van zeer goede kwaliteit, in combinatie met service door onze gecertificeerde dakdekkers.
Bent u ouder dan 65 jaar? Dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting op de dakbedekking. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met APP of SBS dakbedekking, beschikbaar in verschillende kleuren. Zoekt u een zeer fijne afwerking, of juist een leislag in kleur? Geef ons aan wat uw voorkeur heeft, dan zorgen wij voor de dakbedekking en dakdekkers uit Hendrik Ido Ambacht, volledig op basis van uw wensen.

Dakbedekking vernieuwen in Hendrik ido Ambacht

Wilt u de dakbedekking in Hendrik ido Ambacht of de regio vernieuwen, of bent u benieuwd wat dit kost en wanneer dit dient te gebeuren? Wij kunnen voor u nagaan of de dakbedekking nog in orde is, of dat de technische functie verloren is gegaan.
Bovendien kunnen we u op voorhand de kosten schetsen, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Addink Dakbedekking heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in Hendrik ido Ambacht en omstreken, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor dakdekkers die u goed van dienst kunnen zijn.

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan, zodat we de dakbedekking in Hendrik ido Ambacht of omstreken voor u kunnen nakijken. We kunnen op basis van de gratis inspectie aangeven of u het dak dient te vervangen, welke onderdelen er nog goed zijn of welke materialen snel voor problemen zullen zorgen.
Vervolgens maken we voor u een scherpe offerte, bijvoorbeeld om de bitumen dakbedekking te vervangen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze, of direct een gratis inspectie aanvragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over dakbedekking in Hendrik ido Ambacht en omstreken, wij horen graag van u om u er daarna kwalitatief goed mee van dienst te kunnen zijn.

Downloaden (PDF, 792KB)

marcel
Nieuwsgierig
Latest posts by marcel (see all)

    Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.