Informatie dakbedekking

Informatie dakbedekking

Dakbedekking vernieuwen

Hier blijft veel water op het dak staan omdat de hemelwaterafvoer niet verdiept is, zo wordt het water belemmerd in zijn weg.

hemelwaterafvoer niet verdiept

hemelwaterafvoer niet verdiept

Onderstaande is de hemelwaterafvoer verdiept en het dak vernieuwd, omdat het water enige schade heeft aangebracht aan de dakbedekking, en er problemen op komst waren door vocht.

verdiepte hemelwaterafvoer

verdiepte hemelwaterafvoer

Hier hebben wij de oude dakbedekking laten liggen om er zo een nieuwe dakbedekking overheen te branden omdat er herhaaldelijk last was van een daklekkage.

oude bitumen dakbedekking

oude bitumen dakbedekking

Hier is er een nieuwe rol 470K24 (zwarte mineraal) dakbedekking overheen gebrand omdat het hele dak sterk veroudert was, nu heeft het dak weer een waterdichte garantie.

470K24 dakbedekking

470K24 dakbedekking

In Capelle aan de Ijssel is de oude PVC dakbedekking verwijderd, om er bitumineuze dakbedekking op terug aan te brengen.

pvc dakbedekking

pvc dakbedekking

Op onderstaande foto is de bitumineuze dakbedekking aangebracht. Zo gaat het dak weer jaren mee.

bitumineuze dakbedekking

bitumineuze dakbedekking aangebracht

Hier hebben wij het grind weg geschept. Daar zagen wij dat de dakbedekking sterk veroudert was waar de kans op daklekkage erg groot was.
Wij hebben hier een 470K24 zwart mineraal overheen gebrand en netjes afgewerkt met rondom nieuwe dakbedekkingsstroken. Dit dak gaat minimaal weer jaar of 15 mee. Dit dak zouden we later afwerken met een zinken afdekkap. Ook hier hebben wij een tevreden klant in Hendrik Ido Ambacht met een 100% waterdicht dak.
dakbedekking vernieuwen


Dakleer vervangen en de tegels hergebruikt

Hier is de dakbedekking vervangen voor een dakbedekking 470K24 zwart mineraal dakbedekking. De oude isolatie verwijderd en vervangen voor nieuwe, waar nodig was hebben we ook nog houten dakbeschot vervangen omdat dit was weggerot door steeds terugkerende daklekkage’s, de tegels hadden we opgeslagen voor hergebruik.

Ook hier weer een tevreden klant.
dakleer vervangen


Dakleer vervangen balkon

Omdat deze klant de oude dakbedekking wilde laten liggen zodat deze gebruikt kon worden als dampremmende laag. 

Op deze laag hebben wij weer een nieuwe bitumineuze dakbedekking gedaan. De tegels hadden wij ook hier opgeslagen voor hergebruik.

De oude tegels waren nog prima om te hergebruiken op het balkon, zodat de mensen gewoon met een stoel konden genieten van het mooie weer.
Balkon dakleer vervangen

Dakbedekking herstelt van het dak op de flat

Hier hebben wij het hele dak van de flat herstelt. De oude bedekking was zeer slecht, het zat vol scheuren en gaten.

Wij hebben op dit dak de oude dakbedekking aanvullend mechanisch bevestigd zodat deze niet kon wegwaaien. Dit dak gaat zeker weer 15 jaar mee doordat de keuze van bitumen een duidelijk goede keuze was.
dakbedekking herstelt
Wilt u nog meer informatie over dakbedekkingen? laat het ons weten zodat wij kunnen helpen om tot een goed besluit te komen.


Dakbedekking vernieuwd

Nadat wij het dak schoongemaakt hebben van grind en vuil, hebben wij hem aanvullend mechanisch bevestigd tegen het wegwaaien (vast schroeven/boren in het dak) .
verwijderen oude randen dakbedekking
Wij hebben het dak opnieuw ingebrand met een 47K24 minerale dakbedekking, en afgewerkt met een daktrim van aluminium 60/64 zodat hij goed aan de voorkant afdekt en er nu geen vocht van buitenaf kan binnendringen in de houten constructie.
dakbedekking schuurdak
Op deze foto is goed te zien hoe we het schuurdak aan de voorkant hebben afgewerkt. De daktrim komt ver genoeg over de gevel heen. Dit dak gaat zomaar weer 20 jaar mee bij een tevreden klant.
afwerking daktrim schuurdak

Addink Dakbedekking uit Hendrik Ido Ambacht.

Nieuwsgierig

marcel

Dakdekker - Uitvoerder - Commercieel Technisch Adviseur at Addink Dakbedekking
Addink Dakbedekking, 30 jaar in het vak.
Wij doen wat we beloven en doen niets zonder dat u het weet, lossen ieder dak-probleem op. Ook wij repareren de lekkende dakgoot.
U heeft een water probleem, wij bieden de oplossing.
marcel
Nieuwsgierig

Latest posts by marcel (see all)

    Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.